RAP Romania 2019

În perioada 12 – 17 Aprilie 2019, Georges Colleuil ne invită la un nou stagiu în aprofundarea metodei Referențialului Arhetipurilor Personale. Aici puteți găsi informații utile privind calendarul evenimentelor, detalii despre înscriere și condiții de participare.

12-14 Aprilie 2019– 3 Zile Master Class, susținute de către Georges Colleuil, zilnic între orele 10-18, la Grand Hotel Continental, Calea Victoriei 56 – Harta AICI

15 – 17 Aprilie 2019 – Inițieri în simbolistica ancestrală a Tarotului de Marsilia, susținute de către Georges Colleuil, zilnic între orele 18-22, la Grand Hotel Continental, Calea Victoriei 56 – Harta AICI

20 – 21 Aprilie 2019 – 2 zile Master Class, susținute de către Monica Găitănaru, zilnic între orele 10-18. Locația va fi comunicată ulterior persoanelor înscrise.

Având în vedere dorința organizatorilor de a oferi aceste stagii la o calitate optimă numărul maxim de partipanții pentru fiecare stagiu este de 30 de persoane.

Organizator: Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J40/2193/24.02.2015, Puțul lui Zamfir 23, București, sector 1

Info telefon: 0371 100 011

E-mail: rap@pandorrastyle.ro 

 

Detalii Suplimentare:

Master Class

Master Class în Referențialul Arhetipurilor Personale

Acest stadiu se adresează tuturor celor care au cunoștințe aprofundate în metoda și etica Referențialului Arhetipurilor Personale.
În cursul acestui Master Class veți împărtăși ceea ce ați achizițonat în cursul formării, veți aprofunda studii de caz, veți trăi ședința RAP așa cum se petrece ea în cabinet. Veți primi informații suplimentare asupra originii RAP-ului, asupra aspectelor care nu au fost aprofundate în cursul formării inițiale, cât și asupra oricăror alte subiecte la cererea studenților. Veți primi ajutor în redactarea memoriului care va încheia primul ciclu de formare.

Programul de 3 zile, 12-14 Aprilie 2019, oferit de Georges Colleuil cuprinde:

 • Dimensiunea cuantică a Referențialului Arhetipurilor Personale
 • Structura atomică a Referențialului Arhetipurilor Personale;
 • Vibrația energetică a arcanelor
 • Tabelul lui Mendeleev
 • Remediul eteric
 • Arcana fluctuantă
 • Pregătirea consultațiilor
 • Cicatricile referente
 • Scenariul catastrofă
 • Domiciliile simple și super domiciliile
 • Împărtășiri complementare asupra originii Referențialului și asupra a numeroase aspecte ce nu au fost încă integrate, studiate sau aprofundate pe parcursul formării voastre.
 • Discutarea unor cazuri practice

Programul de două zile, 20-21 Aprilie 2019, oferit de Monica Daniela Găitănaru cuprinde:

 • Cuantele de energie dintr-un Referențial
 • Împărtășirea experiențelor accumulate pe parcursul formării voastre
 • Studii de caz clinice specifice Referențialului – de descoperit și aprofundat
 • Punerea în practică a teoriilor dezvoltate de Georges în primele 3 zile de Master Class
 • Suport în redactarea Mémoire-ului vostru
 • Pregătire practică pentru consultații – punerea în scenă a unor sesiuni de RAP simulate în perechi de câte doi
Initieri în simbolistica Tarotului de Marsilia

Tarotul spune o poveste plină de sens, adâncime și tâlc. Această poveste ilustrată în imagini de o simbolistică complexă este povestea inițierii tripartite a celui aflat pe calea desăvărșirii. Cel ce pornește pe acest drum în vederea unei vieți trăite cu rost și conștiință de sine, se transformă la fiecare pas asemeni diamantului șlefuit fațetă cu fațetă. Eroul principal al acestei călătorii inițiatice în 3 etape poate fi oricine dintre noi, iar cele 22 de arcane ce compun treptele acestei ascensiuni pot fi tot atâția maeștri întâlniți în cale cu scopul de a ne oferi ghidaj.

Georges -2Cel ce ne va călăuzi cu măiestrie în această călătorie tainică prin cele 3 inițieri ale Tarotului este filosoful, scriitorul și cercetătorul francez Georges Colleuil. El ne va ajuta să descoperim cele 22 de arcane sub o formă filosofică, energetică și psihologică. Ne va îndruma, totodată, cum să folosim această cunoaștere secretă în diferite aspect ale vieții: atât pentru a ne fluidiza comunicarea cu noi și cu ceilalți, pentru a găsi căile optime de reziliere a conflictelor noastre interioare, pentru a descoperi instrumente neașteptate de depășire a blocajelor și obstacolelor inconștiente, pentru a ne clădi sensul existenței personale, cât și pentru a ne ajuta să aducem mai multă claritate în travaliul nostru terapeutic.

Pasionat de lucrul cu simbolul și de ceea ce am putea numi generic științele sufletului (psihologie, filosofie, mitologie, numerologie, astrologie etc.), Georges Colleuil este autorul a numeroase metode ce servesc drept instrumente originale de explorare și ghidare a sufletului omenesc.

Cea mai cunoscută creație a sa este Referențialul Arhetipurilor Personale – o metodă terapeutică de analiză şi dezvoltare personal. Mai concret, această metodă presupune interpretarea zilei de naștere prin prisma arcanelor de Tarot. Astfel, pornind de la data nașterii se va calcula o temă. Această temă reprezintă profilul nostru personal sau, de ce nu, cărțile ce ne-au fost date la naștere. Printr-o abordare filosofică, terapeutică și umanistă a Tarotului de Marsilia putem desluși misterele acestei teme, individualizând aceste simboluri universale numite arhetipuri, la experiențele noastre personale.

Arcanele de Tarot prezente în tema fiecăruia dintre noi nu capătă sens decât în raport cu trăirile noastre personale şi vor trebui interpretate ca atare. Putem avea cele mai bune cărți și să le jucăm extrem de slab sau putem avea cele mai slabe cărți și să le jucăm extrem de favorabil.

Referențialul este compus din 14 case. Fiecare casă reprezintă un diferit aspect al existenței, iar valoarea fiecărei case se calculează respectându-se principiile numerologiei sacre, pornind de la data de naștere. Trebuie precizat faptul că fiecare casa din Referenţial are un cu totul alt sens decât cel din Astrologie. De asemenea, ceea ce ne va interesa aici este nu energia cosmică ce îşi pune amprenta asupra noastră la momentul venirii pe lume ci, data la care ne sărbătorim aniversarea, dată ce reactivează an de an memoria simbolică a naşterii.

Înscriere Master Class

Numai studenții care participă la cele 5 zile de Master Class, care parcurg toate modulelor prevăzute în programa RAP și care își finalizează Mémoire-ul personal pot beneficia de atestarea oficială a încheierii primului ciclu în studiul Referențialului Arhetipurilor Personale. Această atestare deschide posibilitatea pregătirii în vederea obținerii diplomei de Practician Agreat.

Acest Master Class va fi oferit de către Georges Colleuil și Monica Daniela Găitănaru.

Inscriere Master Class – 12-14 Aprilie 2019 – Georges Colleuil

Taxa de participare este de 1350 RON, cu discount de 200 RON pentru achitarea integrală a taxei până la data de 5 martie 2019.

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro

Detalii privind continutul stagiului pot fi solicitate la adresa: monica@psihologieanalitica.ro

 • Înscrierile sunt luate în calcul în ordinea sosirii.
 • Un avans de 500 ron se va plăti la momentul înscrierii la stagiu. Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Suma restantă va fi plătită cu maxim 7 zile lucrătoare înaintea primei zile de stagiu. Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.
 • În cazul în care participanţii decid să se retragă într-un termen mai scurt de 30 zile înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată pentru avans nu va mai putea fi restituită, întrucât taxele legate de rezervarea locaţiei, biletele de avion ale formatorului şi costurile legate de cazare vor fi deja achitate la acel moment.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

Inscriere Master Class – 20-21 Aprilie 2019 – Monica Găitănaru

Aceste 2 zile de Master Class vor avea loc în perioada 20-21 aprilie 2019, zilnic între orele 10-18.

Taxa de participare este de 900 RON, cu discount de 100 RON pentru achitarea integrală a taxei până la data de 5 martie 2019.

Înscrierile se fac la:  monica@psihologieanalitica.ro

Detalii la: monica@psihologieanalitica.ro

 • Înscrierile sunt luate în calcul în ordinea sosirii.
 • Un avans de 500 ron se va plăti la momentul înscrierii la stagiu. Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Suma restantă va fi plătită cu maxim 7 zile lucrătoare înaintea primei zile de stagiu. Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.
 • În cazul în care participanţii decid să se retragă într-un termen mai scurt de 30 zile înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată pentru avans nu va mai putea fi restituită.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

Înscriere Inițieri Tarot Marsilia

Taxa de participare este de 1050 RON, cu discount de 150 RON pentru achitarea integrală a taxei până la data de 5 martie 2019.

Înscrierile se fac la adresa: rap@pandorrastyle.ro

Detalii privind continutul stagiului la: monica@psihologieanalitica.ro

 • Înscrierile sunt luate în calcul în ordinea sosirii.
 • Un avans de 400 ron se va plăti la momentul înscrierii la stagiu. Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Suma restantă va fi plătită cu maxim 5 zile înaintea primei zile de stagiu. Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.
 • În cazul în care participanţii decid să se retragă într-un termen mai scurt de 30 zile înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată pentru avans nu va mai putea fi restituită, întrucât taxele legate de rezervarea locaţiei, biletele de avion ale formatorului şi costurile legate de cazare vor fi deja achitate la acel moment.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.